thajské čaje černé ("červené")
černé čaje (správně - v Číně, Japonsku - označované jako červené) byly vyrobeny z čajových lístků s maximálním zapojením oxidace (dříve nesprávně fermentace), list je tmavý - hnědý až černý, je obvykle rolován (lístky jsou různě pokrouceny) a poskytuje nálevy tmavších barev (hnědočervené, červené, sytě hnědé apod.), jistou výjimku tvoří dárdžilingy jejichž nálevy jsou vesměs světlé (více o výrobě černých čajů - text v přípravě)
Značky
Položek k zobrazení: 6

2019 Thai Black Pearls - archive
Skladem
229 Kč
zajímavý černý čaj rolovaný na způsob oolongů (Thai Black Pearls Tea - thai hong cha) z oblasti Doi Mae Salong, ideální pro přípravu metodou Gong Fu Cha, původ: Thajsko, hmotnost (netto) 25 g, min....
6 položek celkem